Een stichting die een goed doel wil nastreven. Heeft geen bestaansrecht zonder vrijwilligers, donateurs en ambassadeurs.

Zonder mensen die initiatief nemen, hun verantwoordelijkheid nemen of het voortouw willen nemen. Komt er geen verandering. Of beter gezegd. Verbetering. Gezonde verbetering in de ouderenzorg.

Wij zijn dan ook opzoek naar vrijwilligers, donateurs en ambassadeurs die zich verantwoordelijk en aangesproken voelen. Om samen met elkaar. Onze missie te volbrengen en voor "Onze Ouderen" te zorgen. Toegespitst op mensgerichte en fatsoenlijke ouderenzorg.

Bent u betrokken bij de welzijn en welbevinden van "Onze Ouderen"? Is het voor u belangrijk dat "Onze Ouderen" goede zorg krijgen? Wilt u zelf
op latere leeftijd ook goed verzorgt worden? Steun dan onze stichting. En werk met ons samen om onze missie te volbrengen. Samen voor een betere ouderenzorg te zorgen.

Iedereen die een steentje bij heeft gedragen aan onze samenleving. Heeft het recht op fatsoenlijke en menswaardige zorg...

Voor maar €3,75,- p/m. Levert u al een hele grote bijdrage aan verbetering en waarborging voor kwalitatieve goede zorg.
En helpt u mee om te zorgen voor "Onze Ouderen"?

Schenk met belastingvoordeel.  StichtingOnzeOuderen is een ANBI. Giften aan ons kunt u van de belasting aftrekken.

Weet u niet wat u met uw nalatenschap moet doen? Overweeg dan een schenking aan Stichting"OnzeOuderen" Dan weet u zeker dat
uw vermogen goed besteed wordt en andere ouderen enorm geholpen worden.

Ja, ik wil graag mee helpen om de ouderenzorg duurzaam samen te verbeteren, te zorgen voor "Onze Ouderen" en wil mezelf aanmelden als vrijwilliger.

Ja, ik wil graag donateur worden en meehelpen. En doneer
graag een éénmalige bijdrage om te zorgen voor "Onze Ouderen"
Dit kunt u doen via de knop Doneren.

Ja, ik wil graag donateur worden en meehelpen. En elke maand met een vast bedrag automatisch een bijdrage leveren aan verbetering van onze ouderenzorg. Doe dit via de knop Abonneren.

Wilt u wel een bijdrage leveren. Maar u heeft niet de ruimte om een donatie te doen. Koop dan uw online producten via één van onze aangesloten partners! Van elk verkocht product. Gaat er een klein deel van uw aankoopprijs naar betere zorg voor onze ouderen via

Dus wanneer u online aankopen doet, doe dit dan via de links van Social Sponsoring. Zo sponsort u ons gratis met elke aankoop die u doet!
Hiernaast kunt u zien hoeveel er al gesponsord is via Social Sponsoring.