Zorginstellingen

Zorginstellingen die hun verantwoordelijkheid (zorg voor de ouderen en hun personeel) en functie serieus nemen. Open staan voor menselijke duurzame innovatie. Kunnen een beroep doen op Stichting "Onze Ouderen".

Of zij nu hulp kunnen gebruiken in de vorm van een onafhankelijke klankbord, een sparringspartner nodig hebben met het verbeteren van kwalitatieve goede en juiste mensgerichte zorg of in financiële nood verkeren. Indien gewenst kunnen zij geheel vrijblijvend en discreet een kennismakingsgesprek aanvragen.

Stichting "Onze Ouderen" weet dat het niet altijd even makkelijk is om de organisatie op koers te houden en de doelstelling van de organisatie in het oog te houden en te waarborgen door externe maar ook interne ontwikkelingen.

Wij zijn er van overtuigd. Dat wanneer wij goed samenwerken. Samen veel kunnen betekenen voor de ouderen en samen verder komen.

Waar kunt u ons voor benaderen;

- Onafhankelijke en objectieve organisatie analyses
- Procesoptimalisatie
- Kwaliteitswaarborging

- Advies en verbetervoorstellen